Citymaasturin rengasvaihtoehdot talvikaudelle

talvirenkaat

Maastoautot ovat painavampia ajoneuvoja kuin tavalliset henkilöautot, mikä tekee laadukkaan talvirenkaan valinnasta entistäkin tärkeämpää. Talviolosuhteissa ajamisella on oltava kyseisiin olosuhteisiin hyväksytyt talvirenkaat. On olemassa muutama rengasvaihtoehto, joka on hyväksytty jopa maastoautoille, ne ovat citymaasturin talvirenkaat ja citymaasturin jokakelin renkaat. On tärkeää valita renkaat, jotka mahdollistavat ultimaattisen pidon kunnon pidon ja ajettavuuden varmistamiseksi. Niiden on myös otettava huomioon näiden ajoneuvojen paino. Maastoauton talvirenkaat tarjoavat erinomaisen hallittavuuden kaikissa talviolosuhteissa, mutta niitä tulisi täydentää maastoautojen kesärenkailla. Maastoauton jokakelin renkaat mahdollistavat erinomaisen ajettavuuden lumisilla, jäisillä ja sohjoisilla teillä ja tarjoavat suojan vesiliirrolle lumisilla alueilla, ja niitä voidaan käyttää ympäri vuoden.

Vaikka maastoauto toimii paremmin märillä teillä verrattuna henkilöautoon, kun kaikki varusteet ovat yhtä hyviä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö henkilöauto, jolla on laadukkaat renkaat, verrattuna kuluneilla renkailla varustettuun maastoautoon, olisi parempi. Paras suoja vesiliirtoa vastaan ​​on sarja korkealaatuisia renkaita, jotka ovat hyvässä kunnossa ja kunnolla täytetyt. Paras tapa toimia, jos joudut vesiliirtoon, on pysyä suorana ja hidastaa yrittääksesi palauttaa tuntuman tiehen ja näin auton hallinnan. Yritä välttää vesiliirtoa katsomalla eteenpäin ja välttämällä suurta lätäköitä ja vähentämällä nopeutta sateisissa olosuhteissa.

Jos sinulla on sähköinen tai hybridimaastoauto, sinulla on oltava renkaat, joita suositellaan sähköajoneuvoille. Nokian Renkaiden uusi talvirengasvalikoima on kolme rengasta, kahdet nastattomat ja yhdet nastarenkaat ja kaikkia suositellaan sähköautoille sekä normaaleille bensiinimoottoreille.

Nastarengasvaihtoehto on Nokian Hakkapeliitta 9 -SUV, jolla on patentoitu kaksoisnastatekniikka erinomaisen pidon takaamiseksi, koska siinä on yksi sarja nastoja renkaan keskellä ja toinen renkaan reunoille. Tämä antaa hyvän pidon ajosuunnassa kiihdytyksille ja jarrutukselle ja sen lisäksi hyvän pidon sivusuunnassa kaarteissa ja ohituksissa. Nastat ovat myös ekotappityyppisiä, mikä vähentää tien kulumista ja melua.

Nastattomissa renkaissa sinulla on vaihtoehtoina Nokian WR SUV 4 ja Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, joilla molemmilla on erinomainen pito lumella, jäällä ja sohjoisella pinnalla. Niissä käytetään kryokiteitä ja innovatiivisia lamellia, jotka on asennettu kulutuspintaan. Kulutuspinta on optimoitu tarjoamaan hyvä pito lumella ja kyky työntää sohjo pois kulutuspinnan kanavien läpi, jotta estetään sohjoliirtoa märällä lumella ajettaessa.

Kaikissa SUV-renkaissa on aramidivahvistetut sivuseinät, sama materiaali, jota käytetään luodinkestävissä liiveissa, ja ne voivat suojata teräviltä kiviltä ja esineiltä ajon aikana sekä jalkakäytävän reunuksilta pysäköidessä. Tämä lisää paljon kestävyyttä ajon aikana riippumatta siitä, ajatko maantiellä vai kaupungissa.

Lisätietoja maastoautojen rengasvaihtoehdoista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

 

Scroll to Top