Hvorfor velge Nokian Hakkapeliitta R3 for den kommende vintersesongen

nokian hakkapeliitta

Når vinteren nærmer seg og det kan være behov for et nytt sett med vinterdekk til bilen din, er Nokian Hakkapeliitta R3 et flott alternativ selv for elbiler og hybrider. Dette er piggfrie dekk som gjør det bra under de utfordrende forholdene i Norden. Å vite dette gjør det til et godt vinterdekk for tøffe vinterforhold. Disse dekkene som skal kombineres med et sett med sommerdekk og skal byttes mellom årstidene slik at du alltid har vinterdekk når du har vinterforhold og når det ikke er noen risiko lenger for snø eller is, bytter du til sommerdekk.

Disse dekkene bør være på kjøretøyet så snart temperaturen faller under null grader, da det er når vinterdekk presterer bedre enn sommerdekk. De må monteres på kjøretøyet før snøen kommer, slik at du kan kjøre trygt gjennom hele vintersesongen. Selv om de ikke bruker metallpinner som piggdekk, vil de fremdeles gi godt grep på vinterflater. Det er et helt annet dekk enn sommerdekk, da det vil ha en helt annen gummiblanding enn sommerdekk, et som vil forbli mykt selv ved lave temperaturer. Mønsteret på mønsteret er også annerledes, slik at de kan takle snø, slaps og is.

Nokian Hakkapeliitta R3 eller Nokian Hakkapeliitta R3 SUV-dekk gir utmerket grep og ytelse for bilen din selv om vinteren, slik at du fremdeles kan ha den overlegne ytelsen kombinert med utmerket styring på snøveier, der du vil ha presis håndtering. Når du ser på mønsteret på mønsteret, kan du se at dette dekket er unikt designet for optimal ytelse. Hver mønsterblokk og sipe har en karakteristisk form for å gi den optimal ytelse. Det har tilsatt biobaserte “cryo crystal 3” greppartikler for å fungere som et gripende materiale for å gi deg veldig godt grep på is. Dette gjør dekket også veldig slitesterk, slik at du kan kjøre med disse dekkene over veldig lange avstander. De er også kjent for å ha lav rullemotstand, slik at de også har lavt drivstofforbruk. Dette er det som gjør dem til et godt alternativ for elbiler, ettersom du kan komme lenger med hver ladning, og dekkene vil vare til tross for høyere slitasje på disse kjøretøyene forårsaket av høyere vekt og høyere dreiemoment fra elektriske motorer.

Lavt drivstofforbruk kombinert med lite slitasje vil øke dette til å gjøre dette til et veldig billig dekk per kilometer. Dette bør tas i betraktning når du kjøper dekkene, ettersom å kjøpe et billig dekk både vil påvirke sikkerheten og den totale dekkostnaden hvis du sprer det over hele levetiden. Kombiner det deretter med de ekstra drivstoffkostnadene forbundet med høyere rullemotstand som fører til høyere drivstoffkostnader.

For mer informasjon om Hakkapeliitta R3, besøk: www.nokiantyres.no

Scroll to Top