Jokakelin renkaita voidaan käyttää sekä kesällä että talvella

Haasteena talven lähestyessä on talvirenkaiden oikea-aikainen asennus. Kesärenkaita ei ole valmistettu talviolosuhteisiin, joten et voi odottaa renkailta suorituskykyä kyseisissä olosuhteissa, ja luota minuun ne ei toimi. Kesärenkaat kovenevat, kun lämpötila laskee alle nollan, eikä niissä ole kulutuspintaa lumen ja jään taklaamiseksi. Tämä tekee niistä erittäin huonon valinnan talveksi.

Jos sinusta tuntuu, että talvet eivät ole niin pahoja, ettetkö voisi selviytyä ilman talvirenkaita eivätkä talvirenkaat ole pakollisia asuinmaassasi, jokasään renkaat saattavat olla sinulle sopivin vaihtoehto. Koska jokakelin renkaita voidaan käyttää ympäri vuoden, sinun ei tarvitse huolehtia sääennusteesta. Voit ajaa yhtä turvallisesti niin kesällä kuin talvella. Tämä tekee näistä renkaista täydelliset olosuhteisiin, jotka eivät välttämättä aina vaadi talvirenkaiden vaihtoa, mutta haluavat silti saada talvihyväksytyt renkaat heti kun sinulla on talviset olosuhteet.

Näihin tilanteisiin jokasään renkaat ovat täydellisiä. Ne toimivat kesärenkaina kesällä ja talvirenkaina talvella. Pysyvät pehmeinä koko lämpötilavälin ajan ja voivat tarjota pitoa ja kitkaa minä vuoden aikana tahansa, koska suunniteltu kulutuspintakuvio on suunniteltu toimimaan sekä kesällä että talvella.

Tämä on ehdottomasti kätevä vaihtoehto alueelle, jossa sääolosuhteet muuttuvat nopeasti, ja samalla eliminoit tarpeen renkaanvaihdolle. Siksi sääolosuhteet eivät tule koskaan yllättämään sinua. Sinun on kuitenkin kierrettävä renkaita kulumisen tasoittamiseksi, koska et vaihda renkaita.

Lisätietoja jokasään renkaista, jotka on hyväksytty talviajoon, käy osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/

 

View more presentations on SharePresentation
Scroll to Top