Salli ajamisellesi runsaasti aikaa äläkä stressaa talvikaudella

Tiukka aikataulu ja stressi eivät luo hyvää tilannetta, kun ajat talviolosuhteissa. Se ei tietenkään ole optimaalinen ajamiseen, mutta talvella olosuhteet eivät aina ole niin anteeksiantavia. Talvella kiire voi helposti päätyä onnettomuuteen. Ajamisen tulisi olla varovaista ja kiireetöntä. On erittäin tärkeää, että pidät riittävän etäisyyden edessäsi oleviin jäisellä tai lumisella tiellä. Varaa aina reilusti aikaa koska teillä voi olla yllättäviä tapahtumia tai paljon ruuhkaa.

Sinun on varmistettava, että ajoneuvossasi on hyvä setti kesärenkaita kesäkaudeksi ja hyvä sarja talvirenkaita talvikaudeksi. Molemmat auttavat varmistamaan, että ajoneuvosi suorituskyky on parasta mahdollista läpi vuoden. Siksi vaihdat nämä renkaat päikseen, jotta pystyt parhaiten käsittelemään jokaisen kauden erityispiirteitä. Kesäkaudella haluat varmistaa, että sinulla on erinomainen pito kuivilla ja märillä teillä erinomaisella ajomukavuudella, ja talvella sinun on varmistettava, että sinulla on hyvä pito jäällä, lumella ja sohjossa. Sinun täytyy opetella tekemään renkaanvaihto ennen talvisään alkua, jotta ajoneuvossasi ei ole kesärenkaat alla, kun ulkona vallitsee talviset olosuhteet.

Talvikaudella voit valita joko nastoitetut tai nastattomat renkaat, jos ne vain ovat sallittuja asuinmaassasi. Joissakin maissa sinulla on myös mahdollisuus käyttää jokakelin renkaita, jotka ovat kesän ja talvirenkaan hybridi ja jotka voivat olla talvihyväksytyt, jos niissä on 3 PMSF-symboli renkaan sivuseinällä. Niin kauan kuin ne on hyväksytty talvella, ne antavat sinulle riittävän hyvän suorituskyvyn talvipinnoilla.

Lisätietoja hyvänlaatuisista renkaista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

Scroll to Top