Tarkasta renkaidesi turvallisuus ennen autolomaa

kesärenkaat

Auton ajaminen lomakohteeseen on edelleen erittäin suosittua ja entistä suositumpaa nyt, koska monet haluavat välttää suuria ihmisjoukkoja. Yhä useammat ihmiset haluavat välttää lentokoneita ja pidempiä matkoja tänä vuonna, koska on edelleen paljon epävarmuutta siitä, mihin voimme matkustaa ja mitkä ovat vaatimukset paluumme yhteydessä ja mahdollinen toinen aalto välillä, kun palaamme takaisin. Autoloman kauneus on, että voit helposti palata takaisin kotiin etkä ole riippuvainen kaikista varatuista lennoista, jotka voidaan peruuttaa tai joita ei ole mahdollista varata uudelleen.

Toinen etu on, että autolla saat vapauden tunteen ja kun saavut, sinulla on silti pääsy autoosi. Se voi olla myös halvempaa, jos matkustat koko perheellä. Jotta voisit varmistaa miellyttävän matkan ja minimoida autoon liittyvien ongelmien riski ajon aikana määränpäähän, sinun on varmistettava, että tarkistat auton tärkeimmät turvaesineet. Se voi parantaa turvallisuutta, vähentää viivästysten tai ongelmien riskiä ja vähentää matkakustannuksia. Kaikki nämä on aikasi arvoisia välttämättömiä asioita jotka tulisi tehdä ennen matkalle lähtöä.

Renkaat tulisi aina tarkistaa ja varmistaa, että ne ovat hyvässä kunnossa pitkää ajomatkaa varten. Kesällä moottoritiellä tapahtuvien ongelmien pääasiallinen syy on joko polttoaineen loppuminen tai renkaisiin liittyvät ongelmat. Renkaiden osalta ne voidaan helposti tarkistaa ennen kuin lähdet tien päälle. Tarkista, onko visuaalisia ongelmia, kuten viiltoja tai halkeamia. Jos havaitset ongelmia, voi olla syytä antaa rengaskorjaamon katsoa renkaita, jotta saat asiantuntijalausunnon ennen matkaa. Paras on, että autossasi on premium-kesärenkaat, koska ne ovat erinomaisia ​​kesäolosuhteisiin ja kun ne ovat korkealaatuisia, niillä on yleensä matala vierintävastus ja siten alhainen polttoaineenkulutus. Jos päätit mennä jokakelin renkailla, kuluminen ja polttoaineenkulutus saattaa olla hiukan korkeampaa, mikä voi vaikuttaa kustannuksiin, jos ajomatka on pitkä.

Rengaspaineet on tarkistettava ennen lähtöä. Rengaspaine vaihtelee lämpötilan mukaan, ja se tulisi säätää kuljetettavan kuormituksen perusteella. Joten täysi auto perheen ja matkalaukkujen kanssa on säädettävä ennen pitkää matkaa, minkä vuoksi sinun tulee mitata se täydellä kuormalla ja kylmillä renkailla varustetulla autolla. Alhainen rengaspaine voi käydä kalliiksi, koska rengas kuluu nopeammin, joten renkaat on vaihdettava odotettua aikaisemmin. Polttoaineenkulutus kasvaa myös, joten pitkä matka voi yhtäkkiä tulla paljon kalliimmaksi kuin suunniteltiin.

Sinun on myös tarkistettava renkaiden kulutuspinnan syvyys varmistaaksesi, että kulutuspintaa on jäljellä yli 4 mm. Jos ne on alle, sinun pitäisi suunnata kohti rengaskauppaa ja ostaa uusi sarja. Voit myös tarkistaa jarrut ja iskunvaimentimet ennen lähtöä lomallesi.

Lisätietoja premium-renkaista, jotka takaavat turvallisuuden kesäloman aikana, käy osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

Scroll to Top